top of page

Afdelingsdirecteur havo bovenbouw

Udens College

0,8 – 1,0 fte in S12

Afdelingsdirecteur havo bovenbouw

De sector havo/vwo van het Udens College met circa 1500 leerlingen heeft met ingang van

1 augustus 2023 een vacature voor de functie van:

 

Afdelingsdirecteur havo bovenbouw Udens College (0,8 – 1,0 fte in S12)

 

Sector havo/vwo: ‘de leerling in beeld’

Samen onze leerlingen voorbereiden op de volgende stap in hun leven en op onze dynamische maatschappij: dat is waar we ons voor inzetten op het havo/vwo in Uden. Op onze school werken we vanuit een gezamenlijke visie en een vernieuwend onderwijsmodel dat we samen ontwikkelden in onze secties en domeinen. Daar zijn we trots op.

Door ons vernieuwende onderwijs ben je naast vakdocent ook leerlingcoach, waardoor je met de pedagogische kant van het onderwijs bezig kunt zijn.


We hebben het onderwijs op onze school kleinschalig georganiseerd. Leerlingen en medewerkers hebben nauw contact met elkaar en gaan samen voor hun doelen. Daarom voelt de sfeer in ons moderne gebouw warm, vertrouwd en energiek.
 

Wil jij werken in deze collegiale onderwijsomgeving? Ben jij op je best op een school waar docenten elkaar helpen en waar je ruimte krijgt voor jouw expertise? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De functie

Als afdelingsdirecteur havo bovenbouw geef je leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor het onderwijs, de coaching en de ondersteuning van de klassen van leerjaar 4 en 5 havo.

 

Onder jouw leiding en samen met het team breng je het onderwijskundig en pedagogisch-didactisch beleid van de sector havo/vwo in de praktijk. Je voert daarom ontwikkel-, functionerings- en beoordelingsgesprekken met de leden van je team en bezoekt uiteraard de lessen. Daarnaast vallen een aantal secties onder jouw verantwoordelijkheid.
Je maakt deel uit van de sectordirectie en levert hieraan een betekenisvolle bijdrage in het belang van zowel jouw afdeling als de sector havo/vwo.

 

De afdelingsdirecteur

Het Udens College is op zoek naar een bevlogen boegbeeld. Je geeft leiding aan een enthousiast team en zet samen de havo-afdeling op de kaart. Je bent als afdelingsdirecteur gefocust op de verdere doorontwikkeling van de afdeling en de organisatie, werkt doelgericht en neemt door jouw overtuigingskracht de medewerkers hierin mee. Je bent aanspreekbaar op de behaalde resultaten.
 

In jouw functie combineer je besluitvaardigheid met een goed gevoel voor timing. Naast zelfvertrouwen beschik je over doorzettingsvermogen en stabiliteit. 
 

Je benadert medewerkers op een positieve en vriendelijke wijze en je bent zichtbaar en benaderbaar. Bij het leiding geven aan de afdeling streef je naar een goede balans tussen taakgerichtheid enerzijds en empathische betrokkenheid en zorg anderzijds. Bij besluiten neem je de behoeften en gevoelens van medewerkers mee maar heb je ook aandacht voor aspecten als analyse en feiten. Feiten beoordeel je daarbij op een objectieve en kritische wijze op hun betekenis voor het primaire proces.

 

Als afdelingsdirecteur voer je op een weloverwogen en doordachte wijze veranderingen en verbeteringen door in de afdeling, met behoud van het goede.

 

De procedure

Voor meer algemene informatie over onze school kun je terecht op onze website: www.udenscollege.nl. Indien je specifieke vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Rex Couzijn (plv.-sectordirecteur havo/vwo a.i.) via r.couzijn@udenscollege.nl  of telefonisch via 06-25197787.

 

De selectieprocedure voor deze vacature wordt ondersteund door Human Capital Xchange (HCX) te Breda. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
 

Belangstelling?

 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae kun je richten aan Miel Smits, sectordirecteur havo/vwo. Deze kun je tot uiterlijk 5 mei 2023 mailen naar chock@hcx.nl, onder vermelding van “sollicitatie afdelingsdirecteur havo bovenbouw Udens College”.

 

Relevante data

  • Sollicitatieperiode:                 6 april t/m 5 mei

  • 1e gespreksronde:                  maandag 15 mei

  • 2e gespreksronde:                  maandag 22 mei

Terug naar vacatures

bottom of page