top of page

Objectief selecteren

Als de persoonlijkheidsstructuur van de persoon niet aansluit op wat de functie vraagt, dan gaat het meestal mis. HCX analyseert zowel voor de functie als van de kandidaat de persoonlijkheidsstructuur en matcht deze met elkaar. Dit verhoogt de kwaliteit van het werving en selectie proces enorm waardoor uw nieuwe medewerkers een optimale bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie.

checked (1).png

Gemotiveerde selectiebeslissingen

checked (1).png

Draagvlak

checked (1).png

Inzicht in de slagingskans

checked (1).png

Voorkeur voor uw organisatie

De functieanalyse

lijn2.png
lijn.png

De functieanalyse richt zich op de persoonlijkheidsstructuur die nodig is om de functie succesvol uit te kunnen voeren. Met onze organisatie-ontwikkelmethodiek is het mogelijk objectief vast te stellen wat de ideale persoonlijkheidsstructuur is voor een functie. Daarnaast zorgt de wijze waarop dit gebeurt voor een breed draagvlak in uw organisatie.

Meer weten over de functieanalyse? Ontvang het hele proces in uw mailbox.

De persoonlijkheidsanalyse

Kandidaten vullen, onder begeleiding, online vragenlijsten in om hun persoonlijkheidsstructuur vast te stellen. Zij worden met dezelfde methodiek geanalyseerd als de functie. Daardoor wordt het mogelijk een integrale match van persoon en functie te maken.

De integrale match (risicoanalyse)

De integrale match geeft de overeenkomsten en verschillen aan van de kandidaat ten opzichte van de functie. Zo krijgt u als organisatie de juiste informatie om de juiste selectiebeslissingen te nemen.

Benieuwd naar de grafische weergave van een integrale match op persoonlijkheidsstructuur? Ontvang de match in uw mailbox.

functieanalyse.png
persoonlijkheidsanalyse.png
match.png
bottom of page