top of page

Werven én selecteren mede op basis van de persoonlijkheidsstructuur

90% van de vacatures bevat geen of een onvolledige beschrijving van de persoonlijkheidsstructuur óf type persoon voor de functie. Dit terwijl deze factor essentieel is voor succes in een functie.

Met de informatie uit het HCIP-systeem kunt u de persoonlijkheidsstructuur integreren in uw vacaturetekst zodat de juiste personen reageren op uw advertentie.

Wat betekent dit voor uw organisatie?

Wij laten het u graag zien

PC2.png

Een objectieve risicoanalyse tussen de kandidaat en functie/rol

Het HCIP-systeem analyseert de persoonlijkheidsstructuur van zowel de kandidaat als de functie/rol. Daarna wordt er een risicoanalyse gemaakt die inzicht geeft in de mate waarin er sprake is van een match.

Maar u bepaalt hoe hoog u de lat legt.

evaluation geel.png

Onderbouwde besluiten door objectiviteit

Doordat er objectief gekeken wordt naar de functie en de kandidaat, en er een risico analyse wordt opgesteld, kunt u een onderbouwde beslissing nemen over de aanname of afwijzing van de kandidaat. Tevens wordt u beschermd tegen de risico's van uw eigen voorkeuren.

Prik door de "commerciële" presentatie heen

Kandidaten willen vaak het beste van zichzelf laten zien en kunnen, soms onbewust, zich anders voordoen dan ze van nature zijn. het HCIP-systeem prikt door de "commerciële" presentatie van kandidaten heen en toont hoe deze van nature, onder druk, zijn.

Stijl2.png
zakelijkemotiv2.png
vacaturetekst.png

Persoonskenmerken toevoegen aan uw advertenties

Op basis van het Functie Profiel dat is geanalyseerd en opgesteld via het HCIP-systeem kunt u het type mens dat u zoekt toevoegen aan de advertentietekst. Dit zorgt voor een effectievere werving.

Bedankt voor uw bericht. Wij nemen binnenkort contact met u op!

Vul aub alle nodige velden in

Contact

Of bel ons op +31 (0)76 52 450 55

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

We vertellen u graag wat HCX kan betekenen voor uw organisatie.

bottom of page