top of page

Sectordirecteur havo/vwo Udens College

Udens College

 1,0 fte in S14

Sectordirecteur havo/vwo

De school

Op het Udens College geven op de sectoren vmbo, havo/vwo en de vrije-schoolstroom Waldorf in totaal 2800 leerlingen en 350 medewerkers, iedere dag vorm aan vernieuwend en uitdagend onderwijs. De school ressorteert onder de samenwerkingsstichting voor V.O. Uden en staat onder leiding van de heer A. van Kemenade, directeur-bestuurder.

 

De functie

De sectordirecteur havo/vwo is integraal eindverantwoordelijk voor de sector met ca. 1500 leerlingen en ca. 110 medewerkers. Zij/hij geeft leiding aan de sector havo/vwo, is verantwoordelijk voor het sectorplan, implementeert dit, bewaakt de voortgang hiervan en zorgt binnen financiële kaders voor een passende formatie. Tevens levert de sectordirecteur een bijdrage aan het opstellen van het centrale beleid van het Udens College.

 

De opdracht

Een belangrijk onderdeel van de opdracht van de te benoemen sectordirecteur is het in verbinding met de medewerkers, leerlingen en ouders, verder ontwikkelen, implementeren en borgen van het onderwijsmodel van het Udens College.

 

De sectordirecteur

geeft bevlogen, optimistisch en met overtuiging doelgericht leiding aan het team;

 • is gedreven de organisatie en het onderwijs naar een hoger niveau te tillen en beschikt over de overtuigingskracht en invloed om het team in deze ambitie mee te nemen. Zij/hij is aanspreekbaar op de kwaliteit van de behaalde resultaten;

 • onderhoudt positieve en persoonlijke relaties met de medewerkers, omdat dit voor haar/hem als schoolleider een zeer belangrijke voorwaarde is;

 • beschikt over het vermogen om respect te winnen en is ook in staat het zelfvertrouwen van het team te vergroten;

 • is gefocust op verbetering van de organisatie in combinatie met een goed gevoel voor timing;

 • gaat open en op integere wijze om met de verschillende persoonlijkheden binnen het team.

 • streeft naar optimale resultaten en zet daarbij positieve, participatieve

managementtechnieken in;

 • neemt op doortastende en doordachte wijze besluiten en combineert dit met de  effectieve coördinatie van de activiteiten die hieruit voortvloeien;

 • beschikt over een kritische en onderzoekende houding en zet kennis, inzichten en expertise in en deze te toetsen aan de feiten en een effectieve bron van informatie te zijn voor de medewerkers.

De procedure

Voor algemene informatie over onze school kunt u terecht op onze website: www.udenscollege.nl. Indien u specifieke vragen heeft over de vacature kunt u contact opnemen met Rex Couzijn  (plv.-sectordirecteur hv a.i.) via r.couzijn@udenscollege.nl   of telefonisch via 06-25197787.

 

De selectieprocedure voor deze vacature wordt ondersteund door Human Capital Xchange (HCX) te Breda. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Uw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae, gericht aan de heer A. van Kemenade, directeur/bestuurder, kunt u tot uiterlijk 24 februari 2023 mailen naar chock@hcx.nl onder vermelding van “sollicitatie sectordirecteur havo/vwo Udens College”.

 

Relevante data

 • Sollicitatieperiode: 10 t/m 24 februari

 • 1e gespreksronde: maandag 6 maart

 • 2e gespreksronde: woensdag 15 maart

Terug naar overzicht

bottom of page