top of page

Afdelingsdirecteur HAVO/VWO onderbouw

Udens College

0,8 – 1,0 fte in S12

Afdelingsdirecteur havo/vwo onderbouw

De school

Op het Udens College geven op de sectoren vmbo, havo/vwo en de vrije schoolstroom Waldorf in totaal 2800 leerlingen en 350 medewerkers, iedere dag vorm aan vernieuwend en uitdagend onderwijs.

 

De functie

Als afdelingsdirecteur havo/vwo onderbouw geeft u leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor het onderwijs, de coaching en de ondersteuning van de klassen

2-havo/vwo en 3-havo.

 

Onder uw leiding en samen met het team wordt het onderwijskundig en pedagogisch-didactisch beleid van de sector havo/vwo in de praktijk gebracht.

U voert daarom ontwikkel-, functionerings- en beoordelingsgesprekken met de leden van het team en bezoekt  uiteraard de lessen. U maakt deel uit van de sectordirectie en levert hieraan een betekenisvolle bijdrage in het belang van zowel uw afdeling als de sector havo/vwo.

 

De afdelingsdirecteur

De afdelingsdirecteur die wij zoeken geeft op spontane, enthousiaste wijze en uit volle overtuiging leiding aan het team van de onderbouw. Zij/hij is resultaatgericht maar vindt het ook belangrijk om op  empathische wijze positieve relaties aan te gaan en te behouden met docenten en ondersteunende medewerkers.

 

Het werken met een diversiteit aan collega’s geeft u energie. Het is voor u een uitdaging niet alleen hun respect te winnen maar ook hen het zelfvertrouwen te geven om onder uw leiding samen te streven naar de hoogst mogelijke resultaten. U bent onderzoekend, inventief en in staat om op constructieve wijze op te komen voor de ideeën en wensen vanuit het team. Dit met het oog op het realiseren van logische en bruikbare oplossingen voor onderwijskundige en organisatorische vraagstukken.  U beschikt daarbij over het vermogen om deze oplossingen wetenschappelijk te onderbouwen. Daarbij heeft u ook nadrukkelijk oog en aandacht voor de emoties die een rol kunnen spelen.

 

Als afdelingsdirecteur bent u in staat uw verantwoordelijkheden op realistische wijze te dragen. U staat open voor ideeën en bent daarom zeker bereid te luisteren naar de standpunten van anderen. U beschikt over kwaliteiten om uw collega’s zodanig te motiveren  dat zij de gewenste doelstellingen met vertrouwen en met enthousiasme behalen.

De procedure

Voor algemene informatie over onze school kunt u terecht op onze website: www.udenscollege.nl .Indien u specifieke vragen heeft over de vacature kunt u contact opnemen met Rex Couzijn  (plv.-sectordirecteur hv a.i.) via r.couzijn@udenscollege.nl  of telefonisch via 06-25197787.

 

De selectieprocedure voor deze vacature wordt ondersteund door Human Capital Xchange (HCX)te Breda. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Uw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae, gericht aan de heer Miel Smits, sectordirecteur a.i., kunt u tot uiterlijk 30 december 2022 mailen naar chock@hcx.nl  onder vermelding van “sollicitatie afdelingsdirecteur hv onderbouw Udens College”.

 

Relevante data

  • Sollicitatieperiode: 7 december t/m 30 december

  • 1e gespreksronde: dinsdag 17 januari

  • 2e gespreksronde: woensdag 25 januari

Terug naar overzicht

bottom of page