top of page

Werving en/of Selectie

Onze aanpak

Als de persoonlijkheidsstructuur van de persoon niet aansluit op wat de functie vraagt, dan gaat het meestal mis. HCX analyseert zowel voor de functie als van de kandidaat de persoonlijkheidsstructuur en matcht deze met elkaar. Dit verhoogt de kwaliteit van het werving en selectie proces enorm waardoor uw nieuwe medewerkers een optimale bijdrage leveren aan het succes van uw organisatie.

De functieanalyse

functie50.png
kandidaat50.png

De kandidatenanalyse

De integrale match

match50.png

De functieanalyse

De kandidatenanalyse

De Integrale match

HCX levert een objectieve risicoanalyse waardoor de opdrachtgever in staat wordt gesteld een goed onderbouwd besluit te nemen. 

 

U ontvangt een visuele match tussen de functie en de potentiële kandidaten. Natuurlijk blijft de klik tussen u en de kandidaat een belangrijk element in de besluitvorming. De voorselectie van de HCX analyse zorgt er voor dat u uw gevoel kunt volgen bij de voorgedragen kandidaten, maar beschermt u ook tegen de risico's van uw eigen voorkeuren.

Van de kandidaat wordt uit drie persoonlijkheidselementen een persoonlijkheidsanalyse opgesteld: het HCX Persoonlijk Professioneel Profiel. Dit profiel geeft inzicht in de natuurlijke eigenschappen van de kandidaten en prikt door hun commerciële presentatie.

 

Het profiel is tevens een "handleiding" en geeft praktische handvatten voor coaching voor managers.

Naast de bekende elementen als ervaring, competenties en vaardigheden, richt HCX zich op de gewenste persoonlijkheidsstructuur voor de functie door middel van de functieanalyse.

 

Dit levert een objectief gedragen functieprofiel op waarin de persoonlijkheidsstructuur een belangrijke plaats heeft. Dit functieprofiel is het fundament van de werving en/of selectie.

Lees meer over het Functieprofiel

We vertellen u graag wat HCX kan betekenen voor uw organisatie.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

Of bel ons op +31 (0)6 13 34 08 43

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page